Over ons

De Veldman Group is een echt familiebedrijf waar een sterke ondernemingsgeest heerst. Wij bestaan inmiddels ruim 30 jaar en werken met ruim 100 medewerkers. De tweede generatie is inmiddels al een aantal jaren werkzaam binnen het bedrijf en samen groeien wij door naar de volgende fase van ons bedrijf. Kwaliteit is in onze dienstverlening het belangrijkste aspect. Onze standplaats is Raalte.

De diverse bedrijven van de Veldman Group zijn: Veldman Techniek, Veldman Bouw, Technical Export, Veldmaz Detachering, en VeMa Trading. Veldman Group is met name actief in de agrarische sector, klanten kunnen bij ons terecht voor alles wat met stallen te maken heeft. Onze specialiteit is varkensstallen, maar wij zijn ook actief in de pluimvee-, rundvee-, paarden-, schapen- en geitenstallen. Dit doen wij in binnen- en buitenland. Naast de agrarische sector houden wij ons ook bezig met asbest sanering en duurzame energie.

Binnen de Veldman Group werken we vanuit verschillende kernwaarden. Wij hechten hier veel waarde aan:

  • Bij Veldman werken we niet alleen, maar werken we samen!
  • Bij Veldman waarderen we elkaar en spreken dit naar elkaar uit.
  • Wij respecteren elkaar en gaan altijd uit van het goede.
  • Problemen lossen we samen op.
  • Initiatief waarderen we.
  • Goed voorbeeld doet goed volgen.
  • Wij doen ons werk goed, maar morgen beter.
  • Elkaar beter/sterker maken doen we niet soms, maar altijd.

Naast het werk is het sociale contact met collega’s erg belangrijk. Door de directie wordt er ieder jaar een kerstborrel en een bouwvak barbecue georganiseerd om in een andere setting contact te hebben. Daarnaast heeft de Veldman Group ook een personeelsvereniging waarin je al dan niet kunt deelnemen. Het bestuur van de personeelsvereniging zijn je (toekomstige) collega’s. Twee keer per jaar wordt er door de personeelsvereniging een avondvullend programma met leuke activiteiten en natuurlijk een hapje en een drankje georganiseerd.

Geen passende vacature, maar wel bij ons willen werken?

Dat kan! Stuur gerust een open sollicitatie :)

Stuur een open sollicitatie