Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Misschien kun je na de stageperiode wel definitief aan de slag bij de Veldman Group, maar deze ervaring staat sowieso supergoed op je cv. De afgelopen jaren hebben wij al vele stageplekken geboden, waarna de stagiaires allemaal met succes hun opleiding hebben afgerond. Een stagevergoeding is wettelijk niet verplicht, toch willen wij er een punt van maken om iedereen die bij ons stage komt lopen een financiƫle beloning te geven voor zijn of haar werk. Zoek jij een gave mbo, hbo of wo stageplek voor dit studiejaar? Bekijk hieronder onze stage vacatures. Mocht er geen vacature bij staan die bij jouw opleiding past neem dan alsnog even contact op om te informeren naar de mogelijkheden!

Stageplekken Veldman Group

Stage Techniek Buitendienst

Volg jij een opleiding in de richting Elektrotechniek of een aanverwante studie en ben je op zoek naar een uitdagende en brede meewerkstage? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou.

Raalte Meer informatie

Stage Techniek Binnendienst

Volg jij een opleiding in de richting Elektrotechniek of een aanverwante studie en ben je op zoek naar een uitdagende en brede meewerkstage of afstudeeropdracht? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.

Raalte Meer informatie

Stage Bouwkunde

Volg jij een opleiding in de richting Bouwkunde of een aanverwante studie en ben je op zoek naar een uitdagende en brede meewerkstage of afstudeeropdracht? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.

Raalte Meer informatie

Geen passende vacature, maar wel bij ons willen werken?

Dat kan! Stuur gerust een open sollicitatie :)

Stuur een open sollicitatie